עודפי עור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

12/02/2012 | 15:00 | מאת: ר. לוי

אני כשנה אחרי ניתוח שרוול להורדת משקל. ירדתי כ60 קילו וכיום יש עודפי עור בידיים, גב, בטן,ישבן, וחלק עליון של הרגליים שלא נדבר על השדיים שמגיעים עד הברכיים (טוב, לא בדיוק עד הברכיים). שמעתי שניתוחים להסרת עודפי עור אחרי ירידה דרסטי במשקל נכנסו לסל הבריאות. איך מתחילים את התהליך? איך מוצאים רופא טוב. אני בקופת חולים כללית ומוכנה לעשות את הניתוח דרך הביטוך המושלם. תודה על כל עזרה.

13/02/2012 | 17:45 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום פני תחילה לייעוץ אצל מנתח פלסטי של הקופה שלך ותוכלי להתחיל בתהליך. אינני בקי בנהלים הביטוחיים-כספיים של הקופה שלך אבל קרוב לודאי שחלק מהטיפול יוכר כרפואי ויכוסה ע"י הביטוח הרפואי .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית