זהירות -רופא שיניים מטפל בקמטים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

04/02/2012 | 11:07 | מאת: ציפי

אני מזהירה שכל מי שחושב ללכת למילוי קמטים או בוטוקס שיברר אם הרופא שלו הוא רופא או רופא שיניים ! כי אני בטעות עברתי טיפול של מילוי קמטים אצל רופא שיניים ואני מצטערת על זה מאוד מאוד - יש לי עיוות רציני בפנים ,סימנים כחולים בכל מקום ,חוסר פרופורציה בכל קמט ואני מרגישה עכשיו כמו מפלצת ומתביישת ללכת לעבודה !!! ראו הוזהרתם !!!!

22/05/2012 | 18:47 | מאת: ליאור

אשמח מאוד אם תצרי איתי קשר, מאוד יעזור לי לשוחח איתך על המקרה הזה! אשמח אם תכתבי לי טלפון שלך או למייל [email protected]

מנהל פורום כירורגיה פלסטית