החזרת אף שבור לילד בן 7

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

19/01/2012 | 00:13 | מאת: אלון מגן

שלום רב! אתמול בשיעור ספורט בני נפל ונחבל באפו. ככל הנראה האף נשבר ורופא א.א.ג. אמר שרק כירורג פלסטי יכול להחזיר את האף למקומו תוך 5 ימים מקרות החבלה. איזה מומחה בדיוק אני צריך לחפש לביצוע המשימה של החזרת האף למקומו? אני מבין שאסור להמליץ על רופאים בפורום הזה אך אני באמת מחפש מומחה בעל ניסיון רב שיכול לבצע את המשימה בדיוק רב... האם יש אפשרות לכוון אותי לרופא הנכון? תודה רבה!

19/01/2012 | 00:21 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אלון קח אותו מחר בבוקר לחדר מיון ,רצוי בבית חולים מרכזי שם יבדק ע?י כירורג פלסטי ורופא אא?ג שיוכלו להחליט במקום אם יש אפשרות לייצוב השבר. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית