החלפת שתלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

18/01/2012 | 21:27 | מאת: ז ג

שלום ב1.12.11 עשיתי ניתוח (החלפת שתלים) נאמר לי כיהשתלים שהוצאו היו קרועים.האם מה אני אמורה לעשות?כמו כן הגיעה לאוזני שמועה כי המדינה משתתפת בהוצאות הניתוח?

19/01/2012 | 11:40 | מאת: דר זילר

בוקר טוב לא כתבת אם השתלים הישנים שלך היו מתוצרת PIP .אם היו מתוצרת אחרת אמורה להיות בידיך תעודת אחריות שניתנה לך בניתוח הראשון.מרבית היצרנים יממנו שתלים חדשים אבל לא את עלות חדר הניתוח ושכר המנתח.לצורך ההליך את זקוקה לרוב לשתים הישנים.בדקי זאת עם המנתח שלך. אם השתלים היו מתוצרת PIP והחלפת אותם באחרים אני מניח שלא תזכי לכל החזר.הנוהל אינו מוגדר סופית ואמור להיות מבוצע דרך קופת החולים שלך אמורה לצייד אותך בטופס 17 המפורסם לאשפוז וניתוח בבית חולים ציבורי.הליך זה מתבצע רק לפני הניתוח ולא אחריו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית