ציסטות באף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

11/01/2012 | 20:52 | מאת: מיכל

הבן שלי בן 16 וחצי לפני כחודש הפכו שני פצעי בגרות רגילים לגדולים ואדומים . רופא עור טיפל באנטיביוטיקה 5 ימים ומשחות לא עבר שוב ביקרנו אצלו והוא אמר שזה ציסטות נתן רוקסו ל20 יום ואמר שאם לא עובר ללכת לכירורג כיום -אחרי שבוע של אנטיביוטיקה רוקסו זה השתפר קצת אבל לא עבר מה עושים ???

15/01/2012 | 15:15 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום ראשית מתנצל על העיכוב במתן התשובה. שנית , אם עדיין רלוונטי , אני מציע להמתין.ניקוז כירורגי או כריתת הציסטות ישיארו צלקות .ריפוי איטי ללא התערבות כירורגית יכול להסתיים ברוב המקרים ללא פגיעה אסתטית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית