סטייה במחיצת האף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

12/05/2011 | 14:58 | מאת: שני

יש לי סטייה במחיצת האף. חיצונית לא ניתן לראות זאת. בדיקה ע"י רופא אא"ג גילתה לי זאת חשבתי לנתח. בנוסף יש לי גבנון יחסית קטן . למיטב הבנתי ניתן באותה הזדמנות של יישור מחיצת האף ליישר גם את הגבנון. השאלה שלי: האם גם מנתח פלסטי יודע לסדר סטייה של המחיצה? או שעדיף לא לקחת סיכון ולעשות זאת רק אצל רופא אא"ג שמוסמך לבצע ניתוחים?

12/05/2011 | 18:07 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום מנתח פלסטי המנוסה בניתוחי אף יוכל לרוב לטפל גם במחיצה.אני ממליץ לשאול את המנתח איתו תתייעצי לפני הניתוח אם אכן הוא יכול לבצע טיפול משולב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית