אחריותו של פלסטיקאי לשיתלי הסיליקון

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

01/01/2012 | 22:21 | מאת: אמיר

שלום רב, שאלותיי בנושא האקטואלי של שתלי הסיליקון להגדלת החזה ולאחריותו של הרופא במשתיל.1. האם אין חובה על הרופא המבצע השתלת שיתלי סיליקון להגדלת חזה למסור למושתלת את תעודת האחריות עם מספרו של השתל? 2.כיצד ניתן לאלץ רופא סרבן אשר טוען שאינו נוהג למסור תעודה וכי היא מתוייקת אצלו. 3. האם הרופא רשאי להחזיק בתיק הרפואי של הפציאנטית שנותחה באופן פרטי ושילמה כסף רב ומבלי שזה יתן את מלוא האימפורמציה שנימצאת בתיק הרפואי-כולל מספר סידורי של השתלים, שם הרופא המרדים- ואשר גם שכרו כמובן שולם ע"י הפציאנטית.

02/01/2012 | 18:58 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אמיר בלי קשר לסערת שתלי PIP שחלפה עלינו הזכות למידע רפואי מלא אינה ניתנת יותר לערעור. מאחר ולא מדובר הבבעיה רפואית אלא לכאורה כזאת הקשורה בצד המינהלי של יחסי רופא-מטופל עליך לפעול בדרכים המקובלות .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית