פצע בשפע ורסיסי שיניים שבורות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

24/12/2011 | 10:48 | מאת: דניאלה

לפני חודשיים נפלתי, שברתי שיניים קידמיות שחתכו את השפה התחתונה ויצאו מצידה השני. במיון תפרו אך כעת מתברר שנארו עדיין חתיכות שיניים בתוך השפה שנראו בבדיקת אולטרסאונד. בנוסף השפה אינה אסטטית עם נפיחות לא אחידה ובפנים התקשות של כ-1.5 ס"מ. נאמר לי שאני צריכה ניתוח אך לגבי תיקון השפה כדאי להמתין להתייצבותה. השאלה מתי כדאי לנתח, ניתוח אחד או שניים ואם אבצע ניתוח ראשון להוצאת שאריות השיניים האם זה לא יגרום להגברת צלקות בשפה

25/12/2011 | 13:26 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום השפה אכן עדיין בתהליך ריפוי .ההתקשות שאת מרגישה היא צלקת המתהווה באזור החתך. מאחר ואין בעיה רפואית דחופה כמו למשל זיהום הנגרם בגלל שברי השיניים הכלואים בשפה , אצוי להמתין.המועד הרשמי הוא כשנה מהפציעה אם כי יתכן שניתן יהיה לטפל בך , על פי החלטת המנתח שלך , כבר כעבור שישה חודשים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית