הרמת עפעפיים ופילינג עמוק

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

06/12/2011 | 23:27 | מאת: לולה

שלום רב אני בת 46 ולצערי "נפלו פני..." אני מתעניינת באפשרות לעבור ניתוח הרמת עפעפיים וכן פילינג עמוק,שאלתי- האם ישנם פלסטיקאים אשר עובדים עם קופח מכבי והאם אני זכאית לסבסוד כלשהו? איני יודעת לאן לפנות ומעבר לכך איני יודעת כיצד לבחור... אנא סיוע.. תודה

07/12/2011 | 10:05 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב "לולה" מכבי אינה מממנת ניתוחים וטיפולים קוסמטיים/אסתטיים אבל מצד שני היא מפעילה שירות לניתוחים פלסטיים בבי"ח אסותא. השירות ניתן ע"י קבוצת מנתחים פלסטיים והמבוטח נדרש להשתתפות עצמית .באתר של אסותא תמצאי מידע ואולי אפילו עלויות. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית