2 בלוטות שומן בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

06/12/2011 | 12:01 | מאת: סיגלית

יש לי שתי בלוטות שומן , (אחת די גדולה) בפנים. לפני 20 שנה היה לי באותו מקום והוציאו לי אותן, ונשארה צלקת מזערית. ד"ר ביבי כרמל אמר שהוא יוציא לי אותן וכי זה רפואי כי הן עלולות להזדהם. האם אתה ממליץ עליו ? האם העובדה שבהריון גילו שאני סובלת מקרישיות יתר גבולית (רק בהריון), וכי קיבלתי זריקות קלקסן כל ההריון, רלבנטית גם לניתוח כזה? האם הניתוח ייעשה בהרדמה מקומית בלבד?

06/12/2011 | 19:00 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום מדובר בהליך ניתוחי זעיר ופשוט שניתן לבצעו בהיון. כל מנתח פלסטי יתמודד בהצלחה עם הבעיה. איננו ממליצים. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית