מימון תיקון חזה טבולרי מצד קופת החולים- האם אפשרי?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

20/11/2011 | 21:33 | מאת: כריסטינה

שלום! לפני שנה הייתי אצל מנתח פלסטי במכבי והוא אישר את מה שכבר ידעתי- יש לי חזה טבולרי והדבר מאוד פוגע לי בביטחון העצמי ואני עוד בחורה צעירה- בת 21. הניתוח מאוד יקר ואין לי כסף כדי לממן אותו האם קופת חולים יכולה לממן לי לפחות חלק מעלות הניתוח הזה? תודה

21/11/2011 | 11:01 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב כריסטינה אכן בעיה קשה.חזה טובולרי מהווה בעיה אסתטית ומכבי אינה מטפלת בכאלה. בכל זאת אל תתייאשי.נסי לבקש אישור מגורם גבוה יותר בקופה .יש למכבי ועדה לניתוחי שדיים העוסקת במקרים חריגים.בקשי הפניה לוועדה. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית