שקיות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

02/11/2011 | 22:41 | מאת: מור

שלום לך דר זילר. יש לי שקיות מאוד נפוחות מתחת לעיניים רציתי לדעת לאיזה פלסטיקאי כדאי לי לגשת מכיוון שאני יודעת שלכל פלסטיקאי יש את ההתמחות שלו... אני גרה בחיפה... תודה רבה!!!

03/11/2011 | 11:14 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום מור צר לי אבל לא אוכל לתת המלצה.

03/12/2011 | 20:44 | מאת: מיכל

יש היום שיטה אחרת להעלמת השקיות שמתחת לעיניים על ידי הזרקות בלבד מעלימים את השקית

04/12/2011 | 19:45 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלוםן מיכל יש כמה שיטות לשיפור מראה העפעפיים התחתונים ואף אחת מהן איננה מתאימה לכל המקרים. הזרקת חומרי מילוי מתאימה לרוב לטשטוש שקע לאורך הגבול התחתון של העפעפיים . כמו בכל מקרה , את התאמת הטיפול לבעיה יעשה המנתח הפלסטי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית