מיקרוטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

27/10/2011 | 09:29 | מאת: נטע

הילדה שלי נולדה עם מום של אוזן קטנה שלא התפתחה. היא כיום בת שלוש וחצי ויש לנו פגישת יעוץ עם דוקטור מרגוליס מעין כרם ששמעתי עליו שהוא בין הכי טובים בארץ בשחזור אוזן. בעלי התעקש להתקשר לרב פירר ודיברנו עם העוזר שלו שביטל את הרופאים בארץ בתחום זה בטענה שאין להם מספיק ניסויון לעומת חול ואם אני רוצה שהילדה שלי תמצא שידון ותהיי כלה יפה. אני ממש עובדת עצות במיוחד שאני יודעת שזה ניתוח מורכב שישנה את המראה שלה לכול החיים ואי אפשר לשחק עם זה. מה לעשות? תודה נטע

27/10/2011 | 16:27 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום נטע שחזור של חסר כמעט שלם של אפרכסת הוא אכן ניתוח מורכב הדורש ניסיון וגם בידיים מנוסות אינו חסר סיכונים וסיבוכים וככל שחזור איבר בודד מתוך זוג גם הוא אינו מייצר לעיתים תאום זהה. לא אוכל לתאר את כל השיטות המקובלות לשחזור אפרכסת ובודאי לא אוכל לתת המלצה, אבל אוכל לאמר לך שלא מדובר בניתוח נדיר מאוד וכי במהלך השנים הצטבר בארצנו הקטנטונת ניסיון לא מבוטל בתחום.קטונתי מלשלול את דעת עוזרו של הרב פירר . נושא ההתאמה לשידוך הוא כמובן נושא תרבותי ולא אתייחס אליו כאן. עצתי לך היא ללכת עם ביתך לפגישה עם דר' מרגוליס , להרשות לו לבדוק אותה ביסודיות ולשמוע את דעתו הכנה בנושא.אני בטוח שאם אכן שמו הולך לפניו בתחום זה הוא יוכל להראות לך צילומים של מקרים דומים שניתח בעבר ולהסביר לך היטב את התהליך , הסיכונים הכרוכים בו ולתת לך תמונה אמיתית של תוצאה אפשרית לניתוח שאינו מעשה קסמים כלל. בהצלחה

03/12/2011 | 18:05 | מאת: מרי

נטע שלום, הייתי עם בנישל העבודות אצל דר מרגוליס ואכן ראיתי תמונות של העבודות. שוחחתי איתו על כל החששות. אם תרצי ליצור קשר [email protected]

מנהל פורום כירורגיה פלסטית