ניתוחי חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

26/10/2011 | 19:26 | מאת: טלי שגב

דר' זילר ערב טוב, מתוך עניין,ומתוקף תפקידי במכבי כמרכזת הוועדה לניתוחי שדיים, עברתי על השאלות המופנות אליך בפורום, וברצוני להע/איר נקודה מסוימת: במכבי קימת ועדה ארצית לקביעת הצדקה רפואית לביצוע ניתוח הקטנת חזה או תיקון אסימטריה. כאשר המבוטחת מקבלת את אישור הוועדה לניתוח, באפשרותה לבצע אותו לא רק ברפואה הציבורית אלא גם באופן פרטי באמצעות הביטוח המשלים "מגן זהב". בברכה, טלי

27/10/2011 | 16:17 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום טלי אני אכן מוסר מידע זה למתעניינות אבל אין לי כמובן כל דרך לדעת מי מהפונות בפורום מבוטחת במכבי.רובן ככולן אינן מזדהות או שמתייחסות ל"קופה" . אשמח אם תבהירי בהזדמנות זאת מה המשמעות המדויקת של ביצוע הניתוח בכיסוי של "מגן זהב" . לאיזה מנתח רשאית המבוטחת לפנות? האם היא זאת שתשלם את שכרו או מכבי? האם תקבל החזר חלקי או מלא ממכבי? האם יש רשימה של מנתחים אליהם היא יכולה לפנות ? תודה מראש דר' זילר

07/12/2011 | 11:22 | מאת: דואגת

מה קורה עם השתתפות מכבי בניתוח החלפה של שתלים? לא מצאתי הגדרה כזו בשום מקום, והרי אישה שעברה הגדלת חזה מקבלת הוראה מפורשת מהמנתח שלה להחליף את השתלים כעבור 10 שנים בממוצע, מחשש קרע בשתלים ודלף מהם, או צרות אחרות, שבעצם מחוייבות מבחינה רפואית. אינני מתייחסת להחלפת שתלים בגלל עניין קוסמטי (של גודל) אלא רפואי טהור, של סכנת דלף. נא התייחסותך דחוף!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית