ניתוח של קצה האף

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

23/10/2011 | 20:50 | מאת: אמיר

שלום, רציתי לדעת איך מטפלים בטיפ(קצה אף) נופל האם רק מרימים או שממש חותחים את הסחוס שבקצה האף? ואם כן איך דואגים שקצה האף ישאר באותה הצורה המקורית ולא יראה חתוך ולא טבעי? ועוד שאלה האם כאשר מרימים את קצה האף הנחיריים יכולים להתרחב והאם יראו את הנחיריים (מראה של אף חזירי)לאחר ההרמה של הטיפ? בתודה מראש

24/10/2011 | 11:41 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אמיר מנתח אף מנוסה יתאים את הטיפול בקצה האף למצב ההתחלתי ולגורמים אחרים כמו רצונך, עובי העור ומבנה הפנים. הטיפול יכול להיות חיתוך והקטנת הסחוסים , השתלת פיסת סחוס חדשה ועוד.המראה ה"טבעי" הרצוי יתקבל בתלות בגורמים רבים שחלקם פורטו למעלה. המראה ה"חזירי" שבו אפשר להביט לתוך הנחיריים הוא אכן תוצאה לא רצויה של הניתוח שמנתח מנוסה ידע כיצד להמנע ממנה לרוב.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית