הנקה לאחר הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

05/10/2011 | 21:19 | מאת: שרי

שלום, לפני כשנה עברתי ניתוח להגדלת חזה, כעת אני בתחילת היריון ורציתי לדעת האם אוכל להניק לאחר הלידה או שהניתוח מונע את האפשרות הזאת, יש לציין שאחרי לידות קודמות לפני הניתוח הנקתי. תודה מראש.

06/10/2011 | 09:22 | מאת: שרי

כמו כן רציתי לשאול האם הניתוח מגדיל את הסיכון לחלות בסרטן השד. תודה מראש

06/10/2011 | 16:30 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום שרי צר לי עלהעיכוב במתן התשובה. הגדלת חזה אינה מפריעה כלל להנקה .שתלי סיליקון אינם מעלים את הסיכון לסרטן שד.נהפוך הוא - קיימים כבר מספר מחקרים הרומזים לכוון ההפוך מזה - להקטנת שכיחות סרטן השד אצל נשים שעברו הגדלת חזה. שנה טובה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית