צוואר ועפעף תחתון

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

04/04/2011 | 12:47 | מאת: אלמוג

עברתי מתיחת פנים מהסנטר למעלה (מתיחה קלה) והרמת עפעפיים. העפעף התחתון שקוע. נאמר לי שהמילוי מחזיק שנה. אין חומר שמחזיק יותר זמן? כל שנה צריכים לעבור את ההליך? האם ניתן לעשות פילניג בצוואר במקום למתוח כדי להעלים קמטים?

04/04/2011 | 18:07 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אלמוג וברוכה הבאה לפורום.לא ספרת אם עברת גם ניתוח של העפעפיים התחתונים.אם לא נותחת , יתכן שניתן יהיה להשתמש בשומן מקומי ולהעביר אותו קדימה כדי למלא את השקע שאת רואה.זוהי פעולה המחייבת כמובן ניתוח. חומרי המילוי היותר בטוחים המוכרים היום ייספגו בתוך פחות משנה באזור זה.הזרקת שומן עצמי הנלקח ממקום אחר בגופך יכולה לתת תוצאה ארוכת טווח .

05/04/2011 | 07:24 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב שכחתי להתייחס בתשובתי לענין הצוואר.עור הצוואר , בניגוד לעור הפנים למשל ,אינו מתאושש היטב מקילוף .פעולה כזו בצוואר חייבת להיות שטחית וזהירה ובהתאם עלולה שלא להביא לתוצאה מספקת.פעולות כמו הזרקת בוטוקס לשרירי הצוואר אחת לכמה חודשים או ניתוח מתיחה יתאימו יותר בנסיבות המתאימות.

05/04/2011 | 10:09 | מאת: אלמוג

לא עברתי עפעף תחתון. יש לי עיניים שקועות מלידה. אחרי המתיחה של העפעף, הוא מתח לי מהמצח,לא עברתי חיתוך עפעף, השקעים בולטים יותר. הוא הציע לי זריקות שהתוצאות הן לשנה. לא בא לי להתאמץ בשביל שנה. אני מעדיפה טפול ארך טווח, וזו הסיבה מדוע לא קבלתי בוטוקס כי פה זה כמה חדשים. אם השומן המקומי שלי יחזיק יותר אולי עדיף. תודה עבור התשובות

05/04/2011 | 10:16 | מאת: ד"ר יעקב זילר

אלמוג, רק לתקן טעות נפוצה: בוטוקס הוא חומר המרפה שרירים ואינו משמש למילוי ולכן אינו אופציה לטיפול בבעיה הספציפית שלך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית