חזה אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

02/10/2011 | 10:49 | מאת: מיטל

ד''ר יעקוב שלום. אי בת 23, עברתי ליפני כ-10 חודשים נתוח שרוול, אני מאוד מרוצה מהתוצאה, השאלתי מעל ל- 30 קילו. לפני הניתוח היה לי חזה די גדול שאת האמת אהבתי ולקחתי בחשבון שהוא עלול לרדת לי אך הוא ירד בצורה דרסטית.יחד עם הירידה הוא כמובן ניהיה נפול. האם אני יכולה לקבל איזה שהיא הנחה בניתוח של הגדלה והרמה בעיקבות ניתוח השרוול? ומכיוון שמאוד חשוב לי בעתיד להניק, האם אתה ממליץ לי להמתין עם זה עד אחרי ההריונות? או שאוכל להניק גם ככה?

02/10/2011 | 16:10 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום מיטל ברכות להצלחתך. לצערי הבעיה היא בתחום האסתטי ולא הבריאותי ולכן תצטרכי לפתור אותה באופן פרטי. לגבי מועד הניתוח הדעות חלוקות .תוכלי בהחלט לעבור ניתוח הרמה והגדלה כבר עכשיו בידיעה ששינויים מסוימים לאחר ההריונות והלידות עלולים לפגוע במראה החזה ויתכן שתצטרכי תקיון כלשהו.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית