אסימטריה בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

26/09/2011 | 10:20 | מאת: שני

יש לי חוסר סימטריה בפנים שנוטה לבלוט כאשר אני מחייכת או צוחקת,החיוך לא סימטרי (נוטה להיות קשתי בצד אחד וישר/שמוט בצד שני),האף בצד אחד גבוה יותר מבצד השני,עצם הלחי בצד אחד יותר גבוהה ובולטת החוצה מהצד השני,גבה אחת מעט יותר גבוהה מהשניה וכו.... ,האם זה ניתן לשיפור באיזשהי צורה?

26/09/2011 | 13:53 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום שני התופעה שאת מתארת שכיחה יותר מכפי שנוטים לחשוב.מידה מסוימת של אסימטריה קיימת אצל מרביתנו , גם בפנים וגם באברי הגוף הזוגיים האחרים.מידת נעליים שונה בכל רגל היא ענין מוכר. מידת האסימטריה של הפנים היא לרוב ענין סובייקטיבי וברוב המקרים אינה גורעת אלא מוסיפה: מראה סימטרי לחלוטין כפי נבדק בניסויים בהם הוכפל צד פנים אחד בתמונת מחשב לפנים סימטריות מלאות לא התקבל כיפה יותר מתמונה אמיתי של אותן פנים.אנחנו זקוקים כנראה לשונות הקלה הזאת כדי להתרשם , לתייג ולזהות אחרים. במקרה שלך אין תשובה חד משמעית.החיוך האסימטרי יכול להיות ענין של הרגל (במבוגרים הוא נובע לעיתים משיתוק שרירים חלקי , יחד עם שינויים אחרים).פתרון להבדלים במידת הבלט של עצמות הלחיים קיים בדרך של שתלי סיליקון קשיחים או מילוי בחומרים שונים. אם את מאוד מוטרדת מהמראה פני לבדיקה אצל מנתח פלסטי מנוסה .

19/12/2012 | 15:55 | מאת: לילך

יש לי אי סמאטריה קלה בפנים שגורמת לפנים שלי להשתנות

מנהל פורום כירורגיה פלסטית