הורדת נגע מהפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

14/09/2011 | 22:47 | מאת: הילה

שלום, לבני בן ה-10 יש מעין "פלולה" על הפנים, רופא עור הגדיר אותה כפלולה צהבהבה כיפתית בעור הסנטר באיזו מריאונט משמאל. הוא אמר שיש צורך להורידה ולקחת ביופסיה וכן מסר כי תשאר צלקת. שאלתי האם ניתן למזער את הצלקת אם הולכים לכירורג פלסטיקאי טוב ? הרופא טען שיש לו אפשרות להוריד ואח"כ לתפור, אך רמז שאם יש לי אפשרות מומלץ כירורג פלסטי, כי מדובר במקום שיש צורך לשמור על אסתטיקה.אבל אז צריך להמתין כמעט 3 חודשים, ההמתנה שווה ? מה דעתך ?

15/09/2011 | 09:42 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב ראשית אפשר להרגע כי לא מדובר בנגע עם משמעות רפואית רעה ולכן זמנך בידך.שנית , כל הסרה כירורגית , גם בידי כירורג פלסטי "רע" תשאיר צלקת קטנה. באיזה קופה אתם מבוטחים? אם ב"מכבי" אז אין צורך בפרוטקציה.את רשאית לפנות לכל מנתח פלסטי של הקופה עם ההפניה מרופא העור.ההמתנה לפגישה אצלי , למשל , היא שלושה וחצי שבועות ואז עוד 10 ימים עד שבועיים עד הניתוח.. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית