מילוי שקעים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

12/09/2011 | 08:44 | מאת: חנה

אני לא יודעת אם השאלה מתאימה לפורום הנ"ל ובכל זאת - אני בת 35 ויש לי שקעים כהים מתחת לעיניים, מה שמקנה לי מראה עייף ומבוגר. אני מאוד רוצה לפתור את הבעיה, מה הן האפשרויות העומדות בפניי?

12/09/2011 | 13:48 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב זו אחת הבעיות היותר קשות לטיפול. קיימות כמה אפשרויות לטיפול כמו קילוף עדין , מילוי השקעים ע"י הזרקת חומר מילוי נספג או שומן ואפילו ניתוח להסטת שומן מקומי. קשה לדעת מי משיטות אלה תתאים לך לפני בדיקה ויתכן שאף לא אחת מהן.פני למנתח פלסטי מומחה לבדיקה וייעוץ.

14/09/2011 | 14:44 | מאת: מיטל

הסתיר לי לגמרי את השחור שהיה לי בתוך השקע!

14/09/2011 | 14:56 | מאת: חני

מה את עשית בדיוק? ואם אפשר קצת פרטים - בת כמה את? איפה נעשה הטיפול? ועלויות? תודה מראש

מנהל פורום כירורגיה פלסטית