משחה לריפוי צלקת מכביה לתינוק

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

03/08/2011 | 12:59 | מאת: יוליה

שלום ד"ר יעקוב בני בן שנה ותשע כיום, בגיל שנה וחצי נכבה ממרק חם מאוד באזור שבין הצוור לחזה דרגה 2 הכביה, היום נשארה צלקת לבנה לא יפה באזור בולט מאוד, האם ישנן משחות מיוחדות לריפוי צלקת מסוג זה לתינוקות?. אשמח מאוד לקבל המלצה למשחות תודה מראש ויום טוב

04/08/2011 | 16:08 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום יוליה אם מה שאת מתארת הוא רק כתם לבן , כלומר אזור שבו העור איבד את הצבע הרגיל , אין כל טיפול.חשוב להגן על האזור מפני חשיפה לשמש במשך השנה הקרובה ולקוות לשיפור . אם מה שאת מתארת הוא אזור עבה ובולט , מדובר אכן בצלקת שכדאי להתחיל לטפל בה בהקדם .הטיפול היעיל ביותר משלב בין חבישת גופיה לוחצת ויריעה של סיליקון על הצלקת למשך שנה .משחה לבד אינה יעילה. כדי להבדיל בין המצבים ולקבוע מה הטיפול המתאים לבנך פני בהקדם לבדיקה של מנתח פלסטי בקופת החולים שלך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית