בלוטות פתולוגיות בצוואר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

13/04/2011 | 23:21 | מאת: דורון לב

מה משמעות תוצאות הדימות כשכתוב " הודגמו מספר בלוטות פתולוגיות בצוואר משמאל בגדלים שונים וכן מימין, גם שם בגדלים שונים"

לכל אדם נורמלי ישנן בלוטות לימפה רבות בצוואר אלו יכולות להגיב - להתנפח - מסיבות שונות. המשמעות שהבלוטות ניראות כפתולוגיות בבדיקת האולטראסאונד מרמזות על צורך בברור נוסף - בדרך כלל בביופסיה. שים לב - התיחסותי מוגבלת לשאלה בלבד! - אבחנה וחשד וכו - אינן נעשות באינטנט - גש לרופא שמברר אותך1 התיעצות אאג וניתוחי ראש צוואר חשובה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר