אף סתום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

13/04/2011 | 19:33 | מאת: ברק

בס"ד שלום ותודה על העזרה שאתה נותן לכולם אני מגיל קטן סובל מאף סתום ( ובנוסף אלרגיה, עור אטופי), בשנים האחרונות נוספו לי בעיות של נפיחות בבטן ושל צרבות והכל ביחד הוביל שאני בזמנים רבים מתקשה לנשום מאד ואפילו קוצר נשימה מסוים שאני נהיה עייף מאד, כאב ראש, נשימה כבדה דרך הפה והרגשה מאד לא נעימה בלי סיבה ברורה . רופא אף אוזן גרון אבחן שזה סטיה במחיצה של האף ונתן לי תרופה שלא הועילה ואמר שאם זה לא יעזור אפשר לעשות ניתוח לסידור המחיצה, אבל גם על זה המליץ לי רופא אחר שזה לא יעיל. גם מצד הגסטרו לא נראה כיוון פיתרון. אני מחפש עצה לאיזה רופא ללכת, איזו תרופה כן יכולה לעזור או משהו אחר בתודה מראש!!

לפי תאורך ישנו שילוב של גורמים מפריעים לנשימה בכלל. תארת אותם בברור באם ישנה חסימה אפית - סטית מחיצה או הגדלת טורבינות - אפשרי לשקול ניתוח שמאוד יעיל לפתרון של נשימה אפית - לא פותר בעיות אלרגיה! לגבי העייפות וכו - אולי יש לך גם דום נשימה (נוחר??). תלונותיך הינן לחם חוקו(רואים כל יום) של רופא אאג גש לכזה! בהצלחה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר