דחוף ......

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

29/04/2011 | 21:33 | מאת: נגוד

שלום אני בת37 סובלת מסינוסיטיס כבר שנתיים ויותר, כל הזמן מוציאה ליחה ומשתעלת ויש כאבי ראש במצח . עשיתי CT ואמרו שיש מקום סתום בצד ימין ועשיתי ניתוח והמצב שלי לא השתפר ובתקופה האחרונה המצב שלי הולך ומתדרדר הליחה הפכה להיות ירוקה וסמיכה עם ריח לא נעים ולפעמים יוצא דם מהאף. פניתי להרבה רופאים ועדיין המצב שלי גרוע והולך ומתדרדר. וגם פניתילפולמונולוג והריאות תקינות . אני מבקשת לעזור לי , מה עלי לעשות ואם יש רופא שאתה ממליץ עליו כדי לפנות איליו .

נישמע שמדובר בסינוסיטיס כרונית עם התקף חריף. הטיפול לפחות במידי - טיפול מקומי לאף ומתן אנטיביוטיקה יעילה. לאחר הפוגה יש ערך להערכת המצב הכרוני באמצעות CT. חשוב לדעת מתי ומה בדיוק מעשה בניתוח שאת מתארת ובאיזה טיפול המשכת. אני מניח שאינך מעשנת שכן עישון מחמיר את המצב. לפנו לרופא אאג - אולי זה שניתח?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר