כאב בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

04/10/2011 | 23:16 | מאת: רודי

לפני כשבוע היו לי כאבים בגרון, בצד שמאל. בנוסף, כואב בנגיעה בצד שמאל של הצוואר, הבליעה כואבת מאוד. היה לי גם פצע בנקודה מסוימת בלשון (פצע רגיל ולא משמעותי). נבדקתי ולאחר משטח גרון נאמר לי שאין חיידק וזה יעבור. זה אכן עבר, נעשיתי בריא לחלוטין, ואז היום זה חזר, בדיוק אותם סימפטומים. בנוסף אציין כי בחצי השנה האחרונה אני סובל מליחה (שרופאים סיווגו כאלרגית בטעות, לאחר שבועות של לקיחת כדורים נגד אלרגיה עשיתי בדיקת אלרגיות שיצאה שלילית). מופיעה בעיקר בבוקר ובאופן שאינו מפריע לתפקוד היומיומי, אך בעקביות. האם יכול להיות קשר בין הדברים, או שאין סיבה לדאוג וזה פשוט לא עבר לחלוטין לפני שבוע? תודה רבה

אולי קשןר? ממליץ בדיקה באם לא חולף עד ראשית השבוע הבא - אחרי החג.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר