ניתוח קונחיות אף +מחיצת האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/03/2015 | 14:20 | מאת: לילך

הבת שלי בת 19 סובלת כבר כמה שנים מאף סתום וקשיים בנשימה. בבדיקה שעשתה : אף משמאל היפרטרופיה משמעותית של קונכיה תחתונה, סטיה של מחיצת האף בחלקה האחורית לימין, לוע האף בבדיקה סיב אופטי תקין. המליצו לה על ניתוח : INFERIOR TURBINECTOMY + smr GK על מה מדובר האם זה ניתוח מסובך ? קראתי באינטרנט של 80% הניתוח לא עוזר ? היא מתלבטת אם בכלל לעשות אותו ? מה דעתך ??

ניתוח מאוד מוצלח . תלוי מה המטרה. אם אכן יש חסימה אפית בשל סטית מחיצה וטורבינות חוסמות עם ביטוי של הפרעה נשימתית אפית - מאוד יעיל! מכיוון שהאף יהיה פתןח - הקול יהיה פחות חסום - פחות כמו של אדם מצונן. בהצלחה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר