נגישות
נגישות

הישנות התקף bppv

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

21/02/2015 | 18:39 | מאת: אחיק

שלום.לפני כ 4 חודשים התעוררת בלילה בעקבות סחרחורת.אובחנתי בביה"ח מאיר עם bppv והופניתי לפיזיוטרפיה וסטבולרית. עברתי טיפול אחד שבעקבותיו אכן חלה הקלה שאפשרה לי לחזור לתפקוד מלא,אך נותרה תחושה של "תחילת סחרחורת" בכל לילה לפני שנרדמתי. אתמול שוב היה התקף לילי של סחרחורת. האם שוב אני נדרש לחזור על הטיפול הקודם? האם ההתקפים צפויים לחזור בתדירות דומה ונגזר עלי לחיות עם התופעה? תודה ושבוע טוב

לקריאה נוספת והעמקה

בהחלט יתכן שזה חלק מ ה BPPV . אולם רצויה "הערכת מצב" נוספת על ידי בדיקת רופא אאג וברור לפני שניתן להמליץ על טיפול ל BPPV

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר