השתנקות בשינה/מנוחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

13/02/2015 | 22:01 | מאת: ליזה

לאחרונה אני חווה תופעה מאוד מפחידה. במהלך שכיבה כאשר אני מנסה לנמנם מעט אני מרגישה תחושת מחנק ומיד אני קופצת בבהלה ומנסה לנשום. היום למשל זה קרה לי כארבעה פעמים ברבע שעה. הדבר מאוד מפחיד ומלחיץ אותי. אציין כי אני סובלת מריפלוקס ובקע משמעותיים אך אני מרגישה שזה דוןקא משהו בגרון. מה זה יכול להיות? תודה על תשובתך.

ה REFLUX יכול להסביר את התופעה בשל גירוי אזור הגרון. אולם בנוסף אפשרית נטיה לדום נשימתי חסימתי. רצוי לברר מול רופא שיכול גם לבדוק אותך.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר