שקד שלישי לילד קטן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

01/02/2015 | 08:31 | מאת: איילת המודאגת מאוד

שלום רב בני בן 3.7 נוחר בשנתו וישן בצורה גרועה. בנוסף קם עייף ועקב כך כעוס ועצבני,לא שקט ונרבוזי מאוד..מצב זה ממש קשה עבורנו והייתי שמחה אם תוכלו לפענח את התוצאות של הצילום שעשינו לו לפני כמה ימים.. להלן התוצאות: תפיחות רקמות רכות בנזופרינקס אחורי עם היצרות בנתיבי אוויר.. אשמח לדעת מזה אומר..תודה

04/02/2015 | 15:13 | מאת: f

אין זה אומר דבר...צילום של שקד 3 מוגדל - ממצא שיכול להיות חשוב או שלא - כתלות בקליניקה ובבדיקה הגופנית. חשוב להבדק ולהתיעץ עם רופא אאג.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר