מה זה ואיך זה?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

23/12/2014 | 21:09 | מאת: יוסי

שלום דר לפני 10 ימים התעוררתי עם ורטיגו קשה בטאיסטין עזר החל לחץ באוזנים וכאבי עורף וראש בלתי נסבלים לאחר מכן לחץ אקו באוזנים מבפנים ללא נזלת ללא שום שיעול. לפני 5 ימים חום אולם למחרת רופאת משפחה המליצה לקחת אנטיביוטיקה יומיים לפני הןפעת החום. לפני יומיים היחתי אצל אאג מומחה שבדק עם צינורית בפנים האף. כתב שאיןשום מצצאים !!! רופאת משפחה החליטה היום לעשות רנטגן מערות פנים ויש פלס אוויר עומד בחלק תחתון מקסלרי שמאלי וריריות בחלל הסינוסים! איך זה יכול להיות שהמומחה אאג לא ראה והאם זה מסביר את הכאבי ראש הקשים ולחץ מתחת לעינים וללחי הימיני? גם המליץ להפסיק אנטיביוטיקה ! מה לעשות המלצו למיון ?!

יש לך סינוסיטיס - לפי תאורך - והטיפול הינו אנטיביוטי + תרופות להפגת הגדש והכאב.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר