בלוטות בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

19/12/2014 | 09:15 | מאת: דורית

דר' אודי שלום רב, שאלה בבקשה, חודש אני מצוננת ומקוררת נורא עם שיעול שקצת נעלם וכאבי גרון שדי חלפו יחסית, ניגשתי שוב לרופאה שלי ובאותו יום היה מחליף רופא מבוגר מאד שהחליט לפתע לבדוק אותי בגרון. ממש מתחת לסנטר צמוד לוושט הוא תפס לי עם 2 אצבעות את הבלוטה כדי לראות אם אין בצקת לא הבנתי את פשר הבדיקה? לאחר יום יומיים אני מרגישה מה שלא היה קודם שהבלוטות התנפחו (הוא לא רופא א.א.ג). מאד נבהלתי. האם יכול להיגרם נזק מתפיסה ומישוש חזק, כאילו הוא מוציא אותם החוצה. בדיקה מאד מוזרה שלא נתקלתי לעולם. אני חוששת שלא עשה לי נזק בבדיקה. תודה רבה לך , דורית

ניראה שמדובר בבדיקה שיגרתית של בלוטת התריס... לא ניראה שניגרם כל נזק

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר