קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/12/2014 | 20:37 | מאת: מור

מזה שבוע אני סובלת מקשיי נשימה- אוויר נכנס מהאף אבל יש כל דקה בערך רפלקס של לנשום עמוק דרך הפה, ברוב המקרים יש הרגשה כאילו האוויר לא נכנס עד הסוף או כאילו הריאות לא מתנפחות עד הסוף. זה התחיל לאחר שבמהלך ריצה התחיל כאב גרון והתפתח כעבור כמה דקות לחנק של ממש, הרגשה של חסימה של קנה הנשימה כאילו אוויר לא נכנס כלל. במהלך השבוע שאחרי אני סובלת מהתקפים בהם יש לי רפלקס חזק לנשום עמוק, מה שגורר היפרונטילציה וסחרחורת אבל כאשר איני עושה זאת אני מרגישה כאילו אין לי אוויר. הייתי במוקד של קופח וגם במיון, עשו לי בדיקות דם, אקג, צילום חזה, ניסו אנהלציה וגם נתנו לי לנסות משאף וטיפות הרגעה ושום דבר לא עזר. בשני המקומות אמרו שכל הבדיקות שלי תקינות ואין איך לעזור לי. אציין שאיני סובלת מאסתמה, כן סובלת מאלרגיות לנשאפים אך שמעולם לא התבטאו בצורה זו, ניסיתי לקחת סטרונאז בהנחיית רופא כשבוע לפני שהתחילה הבעיה והפסקתי כי חששתי שיכול להיות קשר, וכן שחזרתי ממזרח אסיה לפני כחודשיים (הייתי בהודו, סרי לנקה, קמבודיה, תאילנד ויפן אך התחסנתי בכל החיסונים שהמליצו לי לפני הנסיעה). אין לאף אחד הסבר לתופעה ואני סובלת עד כדי רמה שקשה לי לתפקד באופן שוטף. אשמח לעזרה

קשה להתרשם רק מלקרא . ניראה שבדיקת האף - לוע - וגרון יאפשרו לרופא לתת עיצה טובה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר