נזלת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

16/12/2014 | 19:00 | מאת: צביה

ציתי לברר לגבי ניתוח אף, אני סובלת מהילדות מנזלת כרונית כל השנה, כל יום במשך כל היום, כשקמה בבוקר מייד מנוזלת, וגם כשאוכלת או שותה, גם אוכל קר גם חם גם שתייה חמה או קרה הנזלת מתגברת ולא משנה איזה מאכל, הייתי רוצה לעבור ניתוח גם אסטטי כי האף שלי רחב וגם ניתוח לגבי הנזלת אבל אמרו לי שזה לא ימנע במאה אחוז את הנזלת. השאלה אם לפי נסיונך יש אפשרות לשפר את הנזלת ויחד עם זאת להצר את האף, יש לי גם מחיצה עקומה וקונכות מוגדלות. עשיתי גם פעם בדיקות לאלרגיה ולא מצאו שיש לי אלרגיה.

ממליץ לשקול היטב! - כל ניתוח שיקטין את אפך יגביר את בעית החסימה הקיימת באם זו לא תטופל!

17/12/2014 | 20:14 | מאת: צביה

אז מה ניתן לעשות, בעיית הנזלת הכרונית ממש מפריעה לי היא 24/7, הרבה פעמים סובלת מכאבים באף, ניסיתי בעבר תרסיסים לאף לא עזר, הנזלת לא פחתה ולא נפסקה. אני מבינה שניתוח משולב של הצרת האף - ניתוח פלסטי + ניתוח מחיצה והקטנת כונכות לא מומלץ

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר