דלקת סינוסים ואסטמה קשה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/12/2014 | 22:43 | מאת: לי

אני בת 38, לפני מס' שנים חליתי בדלקת ריאות אאוזונופילית ומאז אני מטופלת בפרדניזון ומשאפים לקוצר נשימה. מאז ומתמיד הייתי מצוננת, בשנים האחרונות יש לי דלקות בסינוסים וצינון קשה (למרות הסטרואידים). בשנה האחרונה איבדתי את חוש הריח כמעט לחלוטין. מטופלת במרפאת ריאות ואף אוזן גרון, אך מעולם לא הופניתי ע"י הרופאים שלי לבדוק את הסינוסים באף. האם יכול להיות שהם המקור לאסטמה ולבעיות בריאות? אילו בדיקות אני יכולה לדרוש כדי לדעת מהו מקור הצינון החזק? הייתי אצל אלרגולוג ואני לא אלרגית.

רעיון טוב להבדק במרפאת האאג שמכירה אותך בדיוק בשאלה של ממצאים בסינוסים. לא בהכרח יש ממצאים - אולם יש יתרון בבדיקה גופנית פשוטה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר