כאבים בזמן נחיתה באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/12/2014 | 12:00 | מאת: שיר

שלום, כשאני נוחתת במטוס יש לי כאבים ממש חזקים באוזניים כאילו האוזן הולכת להיקרע, וזה נמשך עד שמגיעים לקרקע והאוזניים נסתמות לי ולוקח זמן עד שהן משתחררות. זה קרה לי בשתי טיסות בשנה אחרונה, אינני סובלת מבעיות באוזניים באופן שוטף, כיצד אפשר למנוע את הכאבים האלה בזמן נחיתה לפעמים הבאות? בנוסף האם זה יכול להעיד על איזו בעיה שצריך לבדוק? והאם יש סכנה בזמן נחיתה לעור התוף? האם יכול להיגרם נזק כלשהו? תודה.

תופעה רגילה של בעיה בהשואת לחצים באוזן תיכונה. צריך אולי להבדק - אולם גם ללמוד לפמפם באופן יעיל. שימוש ב EAR POPPER עוזר למתקשים במיוחד. קודם כל להבדק!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר