אוזן סתומה ומצפצפת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

07/12/2014 | 10:12 | מאת: טלי

שלום, מזה כשבוע וחצי האוזן של סתומה. הייתי מקוררת מאד ומאז נסתמה לגמרי. כשאני מנסה לפמפם עם האף אני שומעת פצפוצים כאלו אבל היא לא נפתחת. היום, לאחר כשבוע פלוס החל לי צפצוף באוזן וכאבים. האם זו תופעה מסוכנת? מה אמורים לעשות? מקווה שהאוזן תיפתח ושזה לא מצב קבוע... אני אמורה לטוס שבוע הבא וחוששת מאד. תודה....

בדיקת האוזן על מנת לראות באם הסיבה הינה שעווה חוסמת או דלקת. במידה ולא נימצא הסבר - בדיקת שמיעה - !!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר