יובש בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

07/12/2014 | 09:53 | מאת: מריה

אני בהריון בשבוע 10. בשבוע האחרון הצטוננתי ויש לי נזלת קלה ולזה מתלווה הרגשה של יובש בגרון באף ובפה שבגללה קשה לי לישון בלילה. גם לפני ההריון וגם בתחילתו הייתה ההרגשה של יובש אבל לא כזאת חזקה כמו שעכשיו. האם זה יכול להיות קשור להריון ואיך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

שוה להבדק בשאלה של דלקת ויראלית או אחרת. בעקרון הקשר עם הריון יכול להיות בשל חסימה אפית - נשימה דרך הפה והתיבשות של הריריות הגורמת לאי נוחות - כאב וכו'

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר