מוגלה בגרון ובעין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

19/11/2014 | 19:34 | מאת: גל27

לפני כחודש בערך התחילה לי דלקת בגרון הרופאה הביאה לי אנטיביוטיקה לעשרה ימים, הדלקת בגרון לוותה גם בבחילות ותחושות מוזרות, אפילו חשבתי שאני בהריון, בדקתי ושללתי את זה. האנטיביוטיקה העבירה את הכאבים לזמן מה וכשסיימתי את העשרה הימים הכאבים חזרו והמוגלה גברה.. עם הזמן הכאבים עברו אבל המוגלה עדיין קיימת (אתמול המוגלה הייתה מהולה בדם) ולפני שבוע הצטרפה לה גם מוגלה בעין שמאל, חיצונית לא רואים כלום אבל שאני מותחת את העין מטה מתגלות של כדוריות מוגלה ועין ממשש נפוחה ואדומה..האם יש קשר בין השלושה? הצטברות מוגלה במקומות שונים (ללא כאבים) ותחושות מוזרות בבטן??? סליחה על האורך ותודה רבה!!

התאור לא ממש ברור... ממליץ להבדק על ידי רופא אאג- בשאלה של דלקת אוזניים (?) וסינוסיטיס.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר