חום גבוה מעל שבוע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

19/11/2014 | 17:47 | מאת: עידו

אני (בן 30, בריא בד"כ) עם חום גבוה שלא יורד כבר מעל לשבוע. כל הזמן באזור 39 וחצי, גם עם כדורים (מקסימום שניתן לקחת) לא יורד מתחת ל38, וגם לזמן מועט בלבד. חולשה כללית כאבי ראש וסחרחורת. יומיים לאחר הופעת החום התחילו כאבים באוזן ימין. הלכתי לרופא, אובחנה דלקת בשתי האוזניים, קיבלתי מוקסיפן למשך שבוע. לאחר 3 ללא שום שיפור הלכתי שוב לרופא, בדיקות יצאו תקינות, לא ראו דלקת באוזניים. כעת כבר עבר שבוע, עדיין עם חום גבוה שלא יורד, (אין כאבים נוספים) מה עושים??

פונים שוב לרופא ומתיעצים. הסיפור שאתה מתאר לא מתאים לדלקת אוזן תיכונה רגילה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר