ניתוח לכריתת שקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

11/11/2014 | 10:56 | מאת: לי

שלום ד"ר, אני בת 28, כבר שנים מאז הילדות שאני סובלת משקדים מוגדלים ומחוררים, עם דלקות חוזרות ונשנות ותופעות של דום נשימה ונחירות בשינה. אני אמורה לעבור ניתוח להסרת השקדים ושקד שלישי ביום שישי הקרוב. לצערי, אתמול התחלתי לחוש צינון, הגרון כואב והאף מלא, אך לא היה חום. האם אפשרי לנתח במצב כזה? בתקווה שעד יום שישי ארגיש טוב יותר, או שיש לדחות את הניתוח? אני ממש לא רוצה לדחות זה כבר בלתי נסבל. אשמח לחוות דעתך, תודה רבה.

חשוב! להבדק על ידי המנתח - באם מחלה פעילה - ראוי לדחות הניתוח...בהצלחה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר