בעיות באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

03/11/2014 | 23:12 | מאת: גינדי

שלום דוקטור. יש לי כמה שאלות אל האף שלי אני בן 30 יש לי בעית אף בעבר הרחוק אני שברתי את העצם של האף החיצונית יש לי קושי בנשימה מהאף כבר שנים ואלרגיה רהיניטיס מיקבל flixonas שעוזר לי קצת הרופא אף אוזן גרון אמר שיש לי שמה מחיצה קצת עקומה אבל לא ביגלל זה קשה לי לנשום הוא אמר שיש לי שמה אלרגיה והריריוות מיטנפחות וביגלל זה קשה לי לנשום ויש לי נזלת אלרגית האים יש תרופות יותר טובות מה flixonas ? והאים יש טיפולים חוץ מניתוח ? תודה מראוש.

ממליץ לעבור ברור אלרגיה ובהתאמה - טיפול. פליקסונאז או סטרונז או אוומיס - בסה"כ די דומה. ניתוח לתקון המבנה של דרכי האויר באף - אפשרי - לא יפתור את בעית האלרגיה...

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר