כאב גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

03/11/2014 | 15:19 | מאת: ע

כבר למעלה משלושה ימים יש לי כאבי גרון קשים. כאשר הסתכלתי בעזרת פנס נראה היה שהגרון אדום ונפוח. יש לי נזלת ומעט קשיים בנשימה. זה כואב לי לבלוע ולדבר. אני מרגישה חולשה כללית בגוף והיו לי בעיות להירדם בלילה האחרון. יש לי גם מעט כאבי ראש והליחה שלי מכילה צבע חום. אני לוקחת קלגרון ודקסמול אבל לא נראה כאילו שזה עוזר. האם תוכל לאבחן את הבעיה ולהגיד לי איך אוכל להיפטר ממנה?

דלקת בגרון בדיקת רופא במידה וזיהום חידקי - לשקול אנטיביוטיקה

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר