גוש בצוואר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

31/10/2014 | 11:39 | מאת: ד

שלום בעקבות גוש בולט שהרגשתי מתחת לתנוך, נעשה לי אולטרסאונד שתשובתו- ממצא היפואקוגני בגול כ 15 מ"מ מעט וסקולרי. בביופסיה נמצא - חומר מזנכימליפיברילרי רבוקבוצות של תאים דוקטלים המתאים לPleomorphic adenoma. רופא המשפחה הפנה אותי ל אא"ג ולCT צוואר. כעת אני לומדת על הסכנות ב CT. האם באמת הוא חיוני? הפגישה עם האא"ג תהא רק עוד 3 שבועות והסיטי עוד יומיים... אשמח לעצה תודה!

אין סכנה בביצוע ה CT . לפי התאור - מדובר בממצא שידרש לכרות אותו ולכן הדמיה הינה לעזר.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר