אקו- המשך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

24/10/2014 | 12:37 | מאת: רוני

ודבר חשוב שלא ציינתי בשאלה מאתמול הוא, שהיה מצב בשלב שבו הוצמד המתמר לגרון,הוצמד בלחץ בהפעלת כוח, לתוך השקע בגרון שמתחת לגרגורת, למשך כרבע דקה, באיזור שבו בלוטת התריס, חשתי שאני נחנק, לאחר מכן הופיעה לי תחושה שכאילו משהו תקוע לי שם, כאילו בלעתי כפית או עצם זר, תחושת מעיכה, חשתי שאני מיתקשה לנשום דרך האף וחייב לנשום בפה פתוח וגם זה עם אי נוחות היום לאחר הבדיקה אני עדיין חש כך האם בלחיצה חזקה על המקום הזה אפשר למעוך או להזיק לקנה נשימה? לוושט? לא הרגשתי כך בעבר , ופשוט אני חושש ומודאג תודה

אין כל השפעה מזיקה של ה אקו (אולטראסאונד) על בלטות התריס או הפאראטירואיד.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר