שקד נפוח בצד אחד חודש.....

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

22/10/2014 | 19:00 | מאת: יפתח

שלום , בן 15 בדרך כלל בריא לפני כ חודש התחיל נפיחות באחד מהשקדים. (שקד אחד נפוח בצד שמאל). הנפיחות לא עוברת בהתחלה הייתה תחושה של חולי קל ללא חום אך תחושה זה עברה אך השקד עדיין נפוח. עשיתי בדיקות דם הכול תקין , משטח גרון הכול תקין ובנוסף גם בדיקות דם על רקע של חשש ל סקרפטוקוק שגם היו תקינות. לפני כ8 חודשים חליתי במחלת הנשיקה (אם יש בין המקרים קשר). הדבר לא עובר ומעיק עלי ועל הגרון.

ממליץ שתבדק פיזית עח ידי רופא אף אוזן וגרון. תשתף אותו/אותה - לאחר הבדיקה בלבטיך.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר