דם מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/10/2014 | 23:59 | מאת: מירי

שלום רב אני בת 45 ואף פעם לא ירד לי דם מהאף אתמול ישבתי בחוץ בגינה ופתאום יצא לי מהאף מלא דם התחיל לנזול הרמתי את הראש והתחיל לרדת לגרון המון דם אחרי 10 דקות הפסיק ברצוני לשאול האם אני צריכה ללכת לרופא בשביל זה שיסתכל או שלא צריך ? ולמה פתאום ירד לי בזרם דם מהאף ? מה זה יכול להיות ?

אם הדימום ממשיך - נא לפנות לרופא. דימום אפי שכיח. ישנן סיבות שונות שרובן בשל פקיעת כלי דם על רקע - יובש - מאמץ - אספירין - גיל ועוד.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר