נזלת אלרגית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

07/10/2014 | 08:20 | מאת: ג'ני

שלום רב,רציתי להתיעץ.בני בן 10 ומזה שנה שלישית החל מספטמבר עד אפריל הוא סובל מתופעות של נזלת או גודש שמסתיים בסינוסיטיס או בתפיחות רירית בסינוסים.אנו טיפלנו בו החל מאבמיס,סינופד,אנטיהיסטמינים,סינגולר כטיפול מונע וזה לא עזר.עברנו טסטים אצל אלרגולוג והוא לא נמצא אלרגי לשום דבר.השנה הוא התחיל לקבל סטרואידים ל10 ימים לאחר שבצילום שוב התגלתה תפיחות רירית (ע"פ המלצת אף אוזן גרון).הילד שלי שחיין מזה 6 שנים ונמצא בקבוצה תחרותית.האם נזלת איך שהוא קשורה לבריכה?אנו די מיואשים - האם ישנם טיפולים מונעים אחרים?

יש תאורים של אלרגיה או רגישות לכלור -אולי זה המקרה. יתכן ויש סינוסיטיס כרונית - שווה ברור .

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר