שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

15/09/2014 | 01:15 | מאת: ספיר

שלום, אני בת 21 ולפני מספר ימים חשתי במין בליטה בצורת גולה קטנה מאחורי האוזן (בחלק העליון של האוזן) הבליטה ממוקמת בגולגולת. בליטה קשה מרגישה כמו עצם, אך בצד השני לא קיימת. מה זה יכול להיות? אני די מודאגת.. יש לציין שעשיתי סי טי ראש לפני כארבעה חודשים בעקבות כאבי ראש ויצא תקין. אם הייתה בעיה היו רואים זאת בסי טי?

באם עדיין לא חלף - ואת מודאגת בדיקת רופא מומלצת. לפי סבירות - תתכן בלוטת לימפה מוגדלת.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר