פצע בתוך האוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/09/2014 | 18:00 | מאת: אני

שלום רב, לפני שבועיים הופיע לי פצע כואב ביותר ונפוח בתוך האוזן (כל נגיעה הכי קטנה עוררה את הכאב ולא יכולתי לישון על צד האוזן). לאחר כשבוע החל לכאוב פחות וחשבתי שהדבר יעלם מעצמו. בינתיים עבר עוד שבוע והפצע הפך למעין בליטה ענקית ונפוחה עם מוגלה שנראה כי רק הולכת וגדלה ולא נעלמת. האם משחת אנטיביוטיקה כמו סינטומצין עשויה לפתור את הבעיה? (לא מרחתי עד עכשיו כלום). האם עליי לגשת לרופא אף אוזן גרון או שאני גם יכולה לקבל טיפול מתאים אצל רופאת המשפחה? תודה רבה

ניראה שיש אבסס (מורסה) ואולי נידרש לנקזה. לפנות לאאג. יתכן ויהיה צורך לנקז במיון.

14/09/2014 | 10:53 | מאת: אני

זה התור הקרוב ביותר שיכולתי להשיג. אם העניין דחוף?

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר